Alin Trasculescu A DEMISIONAT din Parlament!

631

Alin Trasculescu a demisionat din Parlamentul Romaniei, acesta primind incurajari din partea colegilor sai de partid imediat dupa ce a declarat ca renunta la functia de parlamentar.

Alin Trasculescu, deputatul PDL acuzat de trafic de influenta, si-a inaintat marti demisia din Camera Deputatilor.

„Din respect pentru cetatenii judetului Vrancea si pentru institutia Parlamentului imi dau demisia din functia de deputat”, a anuntat Trasculescu in fata plenului Camerei Deputatilor.

Imediat dupa anuntul facut de catre Trasculescu, in timp ce acesta se intorcea spre banca, cativa deputati PDL aflati in randurile 12 si 13 i-au strigat:

„Curaj Aline! Aline, vino-ncoa! Curaj!”

Cu un minut inainte de a lua cuvantul in fata plenului, in timp ce era asezat in banca si isi privea hartia ce continea demisia sa, Trasculescu a avut cateva schimburi de cuvinte cu liderul deputatilor PDL Mircea Toader, cu prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda si cu presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean.

O data cu demisia lui Trasculescu, sedinta plenului a fost inchisa, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, precizand ca a luat act de anuntul democrat-liberalului si ca vacantarea postului se va face conform unui proiect de hotarare in acest sens.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos