Alina Petre, fosta Magureanu, in razboi cu Basescu: „Nu mai esti smecher atunci cand dezvolti sindromul Tourette ca sa ai 5% din electorat de partea ta!”

614

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu și Florin Ghiulbenghian s-au prezentat la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde este primul termen in procesul intentat fostului președinte Traian Băsescu.

Alina Petre susține că Traian Băsescu a dezvoltat ”sindromul Tourette” și are o cădere psihologică de vreo 100.000 de lei, cu referire la daunele pe care i le cere.

”Știi că nu mai ești șmecher atunci când dezvolți sindromul Tourette ca să ai 5% din electorat de partea ta.
Altfel, trăiască femeile puternice care vorbesc despre tot felul de bărbați ratați de-o vârstă cu tata și care arată ca bunicul!”, susține Alina Petre.

La sosirea la Judecătoria Sector 1, Alina Petre a spus că Traian Băsescu are o cădere de ”vreo 100.000 de lei”.

Sindromul Tourette afectează o persoană din 100 și se caracterizează prin ticuri vocale și musculare, inclusiv repetarea neașteptată a unor mișcări sau sunete. Copiii cu Tourette adesea suferă și de sindromul atenției deficitare, boli obsesiv-compulsive, scrie stiripesurse.ro.

Alina Petre și Florin Ghiulbenghian in război cu Băsescu Traian

Alina Petre si Florin Ghiulbenghian chemati in judecata de Traian Basescu pentru denigrare: Are o cadere de vreo 100.000 de lei #rezist

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 20 martie 2017

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos