Amazoanele lui Dragnea, chemate de urgenta la Cotroceni pentru a da explicatii cu privire la haosul economic declansat de guvernele PSD!

244

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au fost chemate la Cotroceni. Ele trebuie sa dea explicatii pentru efectele Legii Salarizarii.

Intalnirea a fost programata pentru maine, 3 aprilie, la ora 12.00, potrivit unui anunt postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Este prima intalnire a premierului Viorica Dancila, la care participa si ministrul Muncii, cu Klaus Iohannis.

Presedintele si premierul s-au mai intalnit la scurt timp dupa instalarea Vioricai Dancila in functia de premier, cand cei doi au stabilit o comunicare institutionala pe problemele importante, iar aplicarea Legii salarizarii este o chestiune importanta atat pe agenda presedintiei, cat si pe cea a guvernului.

Legea salarizarii este aplicata in mai multe etape. Prima a avut loc in vara trecuta, la inceputul acestui an au intrat in vigoare unele mariri salariale, insa corectiile salariale vor continua pana in 2020.

Intalnirea de la Cotroceni va avea loc de asemenea in contextul in care se vorbeste tot mai mult despre problemele pe care le intampina bugetul de stat, probleme cu colectarea taxelor si impozitelor si banii disponibili la buget pentru acoperirea platii salariilor si a pensiilor.

Tot maine, premierul Viorica Dancila va merge si la Parlament, pentru a discuta tot despre problemele economice pe care le intampina Guvernul.

Sursa: Digi24