Ambasada Suediei, ironie maxima la adresa Vioricai Dancila: „Orice om ii este teama de o infrangere”

403

Gafele Vioricai Dancila au devenit virale, iar de aici pana la glume pe seama premierului Romaniei nu a mai fost decat un pas. Ambasada Suediei la Bucuresti o ironizeaza pe Viorica Dancila pe Instagram. inainte de meciul de fotbal dintre Olanda si Suedia, de la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin 2019, angajatii misiunilor diplomatice suedeze si olandeze au pus un pariu, pe care, in cele din urma, Ambasada Suediei l-a pierdut. in acest context, angajatii Ambasadei Suediei au scris ca in urmatoarea etapa a competitei sportive le-a fost teama sa puna pariu si cu Ambasada Marii Britanii (tara pe care urmau sa o intalneasca in Finala Mica), pentru ca ”orice om ii e teama de o infrangere”.

In peroada 7 iunie – 7 iulie s-a desfasurat Campionatul Mondial de Fotbal pentru Femei, gazduit de Franta. in faza grupelor, echipa Suediei a terminat pe locul secund, fiind invinsa doar de nationala Statelor Unite ale Americii. in urmatoarea etapa suedezele au invins ehipa Canadei, iar in sferturile de finala, nationala Suediei a invins-o pe cea a Germaniei, ajungand in semifinale, unde a intalnit selectionata Olandei.

Inainte de partida, angajatii Ambasadei Suediei la Bucuresti au pus pariu cu cei ai Ambasadei Olandei la Bucuresti, primii cerand o naveta cu bere. Cei din urma au dorit cateva platouri cu chiftelute suedeze. Pariul a fost pierdut de Ambasada Suediei, dupa ce meciul s-a incheiat 1-0 in favoarea Olandei.

”Am ridicat chiftelutele si le-am livrat personal colegilor de la Ambasada Olandei. Pana la urma, norocul ne-a suras si am castigat finala mica impotriva natinalei Angliei. Din pacate n-am mai pus niciun pariu cu Ambasada Regatului Unit pentru ca orice om ii e teama de infrangere (…)”, au scris postat angajatii misiunii diplomatice suedeze pe Instagram, ironizand-o astfel pe Viorica Dancila.

Totul a pornit in urma unei declaratii pe care premierul Dancila a facut-o in luna mai. Ea a fost intrebata de jurnalisti daca ii este frica de ”o plangere penala”, ea raspunzandu-le ca ”orice om ii este teama de o plangere penala”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos