Amenda record primită de România TV, un nou motiv de ATAC violent la adresa DNA: ”O instituție stalinistă condusă de LCK!”

342
Gelu Vişan, într-o postare pe pagina personală de socializare, iese cu un atac necruţător, justificat din punctul său de vedere, după ce postul de televiziune România TV a fost amendat de către „o instituție Stalinistă condusă de LCK”. 

Dictatura Statului Mafiot – este titlul postării politicianului Gelu Vişan.

„În urmă cu câteva zile, RTV a fost amendat de o instituție care a sărit să execute ordinele unui Sistem Mafiot, mai ceva decât o șleahtă de procurori „portocală”, la întrecere cu DNA, o instituție Stalinistă condusă de LCK. România a ajuns la cheremul unor indivizi care acționează doar pentru pentru a avea putere, influență și bani, mulți bani. Acești indivizi se susțin unul pe altul și-și execută nemilos adversarii, doar dacă ridică privirea un pic la ei.

Atacul asupra România TV a început mai demult, odată cu apariția casetelor lui Ghiță, soldate cu demiterea partenerului lui Koveși, numitul Coldea, unul din capii Sistemului Mafiot. Neputând să-i oprească după ce au chemat 50 de jurnaliști la procuratură, i-au atacat în fel și chip.

Ultima găselniță este această amendă record pentru afirmații pe care eu le-am făcut într-o emisiune și mi le asum în totalitate, iar moderatoarea a procedat cât se poate de corect, intervenind la fiecare afirmație a mea. Înțeleg că postul e sancționat pentru că nu mi-a „tăiat” lavaliera. Bine că nu a fost sancționat pentru că nu m-a împușcat în direct, dar nu e timpul trecut.

Paradoxal, afirmațiile mele din emisiunea respectivă sunt susținute chiar de decizia CNA, care, în felul acesta arată că face parte din același Sistem Mafiot și Opresiv de care v-am vorbit. Lor, dar și celorlalți , le spun doar că nici un Sistem Opresiv nu a rezistat la nesfârșit și curând, mai curând decât cred, vor trebui să răspundă în fața unui judecător pentru ce au făcut în această țară în ultimii ani, inclusiv pentru Trădare Națională. Toți dictatorii, cu tot cu aparatele lor opresive – iar România este o Dictatură condusă de Iohannis, Koveși, Lazăr, Coldea- au plătit la un moment dat, cu vârf și îndesat, cu tot cu slugile lor.  Va urma”, a scris Gelu Vişan pe contul personal de Facebook.