Amintirea ”oribilă” a unui om care-l cunoaște pe Dragnea ”de pe vremea când avea pământ sub unghii”: ”Nu l-am suportat niciodată pe țarăn și nu-mi explic cum v-a păcălit pe toți!”

4852

Jurnalista Carmen Dumitrescu, de la Liber in Teleorman, relateaza o discutie cu o persoana care il cunoaste pe Liviu Dragnea de foarte mult timp. Acesta isi manifesta uimirea ca „pacaliciul asta” a ajuns intr-o pozitie atat de inalta.

„Vorbeam zilele trecute cu un om din Turnu Magurele, care il cunoaste pe Dragnea de pe vremea cand inca mai avea pamant sub unghii. Si imi zicea: ‘Eu nu stiu cum a reusit pacaliciul asta sa va faca pe toti sa-l credeti mare smecher. El e mai jos decat Becali pe scara evolutiei umane. Imi amintesc ca atunci cand era consilier local mai nasea d-astia amarati. La o nunta am fost si eu. Si m-am prins de atunci cat de taran e. Deci oamenii aia aveau pe masa tuica de casa, vin varsat, erau saraci. El statea in capul mesei cu sampanie, cogniac si whisky de calitate. Era singurul care bea din ele. Si se comporta de parca era evenimentul lui. Imi amintesc si acum cat de oribil mi s-a parut individul. Nu l-am suportat niciodata pe taran si nici acum nu imi explic cum v-a pacalit pe toti’.”, scrie Carmen Dumitrescu pe Facebook.

„Liber in Teleorman” este singura publicatie din judet care indrazneste sa publice articole critice la adresa presedintelui PSD.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos