Amorezat pana peste cap de sexy-secretarele din partid, Codrin Stefanescu si-a aruncat fosta iubita si odrasla in strada!

807

Noi detalii au ieșit la iveală despre separarea lui Codrin Ștefănescu de mama copilului său. Acesta a postat un mesaj pe Facebook la sfârșitul săptămânii trecute în care scria că s-a despărțit de Alice Constantinică. Între timp s-au aflat lucruri mult mai importante din relația celor doi.

Se pare că secretarul general adjunct al PSD ar fi dat-o afară din casă pe iubita sa, împreună cu mama acesteia și cu copilul, potrivit unei surse de încredere din anturajul fostului cuplu, scrie Cancan.

„Într-adevăr, Alice s-a despărţit de Codrin Ştefănescu, dar nu a considerat necesar să facă public acest lucru, fiind viaţa ei privată. După despărţire, în timp ce se afla în vacanţă alături de fiul lor Radu şi de mama sa, domnul Ştefănescu i-a evacuat din casă fără a-i înştiinţa în prealabil şi a schimbat yalele, pentru a nu mai avea acces. Ei încă locuiau acolo la momentul plecării din ţară. Şi îl aşteptau să vină în Franţa, unde se aflau, pentru a sărbători ziua lui Răducu”, a spus sursa respectivă.

Sursa citată scrie că acesta nu este prima dată când Codrin Ștefănescu ar fi vrut să o de afară din casă pe iubită, s-ar mai fi întâmplat și cu altă ocazie, dar în cele din urmă situația s-a liniștit.

Relația dintre aceștia a început să nu mai fie ca înainte în momentul în care Codrin Ștefănescu ar fi fost prins cu două secretare de la partid.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos