Ana Birchall il ironizeaza pe Radu Mazare: „Era mai bine sa-l mai fi lasat la plaja, sa-si exercite talentele de salvamar”

544

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, care a facut demersuri pentru a-l aduce pe fostul primar al Constantei, Radu Mazare, in tara, pentru a-si ispasi pedeapsa, spune ca a fost acuzata de edil de „exces de zel”. Birchall este ironica si spune ca „era mai bine sa-l fi lasat pe plaja, salvamar”.

„Ziua si atacul la Ana Birchall! Si ghiciti cine ma ataca de data asta! Nimeni altul decat Radu Mazare, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodata Romania!

Aflu ca se continua atacul si campaniile de defaimare si denigrare la adresa mea, fiind acuzata mai nou ca „printr-un exces de zel l-am adus, intr-un timp record pe Radu Mazare, un nume sonor, sa execute pedeapsa in Romania”!

Cu alte cuvinte, faptul ca mi-am indeplinit cu responsabilitate si profesionalism obligatiile de ministru al justitiei si l-am adus in tara, intr-un timp scurt, este adevarat ( de vineri dupa amiaza pana luni dimineata), pe fugarul Radu Mazare sa-si execute pedeapsa este de condamnat si trebuie sa o punem la zid pe Birchall.

Asa e, poate era mai bine sa-l mai fi lasat la plaja, sa-si exercite talentele de salvamar.
P.S. Pe langa decredibilizarea mea, acest nou atac are si o alta miza, una importanta pentru dl Mazare… Dar vom vorbi despre asta intr-o postare urmatoare”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos