Ana Maria Pătru, șpăgara de milioane de la Autoritatea Electorală, a intrat în rol să plângă la reality show-urile cu penali!

1587

Reality-show-rile cu penali de la televiziunile finante de patroni solidari, condamnati penal, au scos-o in prim plan de Ziua Femeii pe Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente care a cerut si primit spaga in ceasuri de lux si cateva sute de mii de euro, casa frumoasa din imagine si multe altele, fiind interceptata de procurori.

Preluata de mecanismul de propaganda tv Ana Maria Patru este prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV drept o victima a procurorilor, desi probele care o incrimineaza – adica sutele de mii de euro si proprietatile trecute pe numele bunicii care nu pot fi justificate – sunt clare ca lumina zilei. Mai mult decat atat in perioada 2008-2015, AEP a achizitionat softuri chiar de la Teamnet International, controlata de deputatul Sebastian Ghita de milioane de euro…

Ana Maria Patru intra in lumina reflectoarelor dupa ce a primit spagi de sute de mii de euro, dar ca mama… intra in emisiunea lui Victor Ciutacu facand referiri la imbratisatul copilului si la starea deplorabila in care este deoarece “vede prima oara aceste imagini”… desi in platou s-a spus ca imaginile fac parte din dosar, adica sunt probe publice.

De la genti de crocodil la lacrimi de crocodil!

Marile inregistrari prezentate cu titlu de breaking news de Victor Ciutacu la Romania Tv sunt de fapt inregistrari video oficiale din dosarul penal a lui Anei Maria Patru nr. 47338/3/2016, la care chiar si ea are acces. Inregistrarile sunt facute chiar de procurorii DNA Ploiesti si sunt atasate in cele patru CD-uri ce se afla la dosarul cauzei. Aceste inregistrari sunt cerute de avocatul Anei Maria Patru in data de 6.02.2017 in dosarul de camera preliminara, cum cu usurinta se poate vedea pe portalul de judecata.

In data de 6.03.2017 aparatorul ales al Anei Maria Patru ia la cunostinta de faptul ca poate copia cele patru CD-uri cu inregistrarile video din dosarul cauzei. Dupa cum vedem, aceste inregistrari i-au fost predate lui Anei Maria patru de catre procurori, oficial, chiar in dosarul cauzei conform codului de procedura penala asa cum se demonstreaza din incheierea din dosar. Prezentarea lor ca o mare performanta cu inregistrari pe ascuns din sediul DNA este ridicola.

Ana Maria Patru a fost de toate pentru toti, doar actrita nu a fost…?

Atitudinea Anei Maria Patru dupa ce a fost trimisa in judecata este cu atat mai ridicola cu cat a trecut un an de zile de cand a vazut CD-urile, iar din cv-ul postat la fostul loc de munca cat si din relatiile institutionale cu mai multi politicieni pare destul de bine informata incat sa citeasca si sa vizioneze probele din dosar. In acest contxt cum din data de 6.02.2017 si pana in prezent nu a reusit sa vada aceste CD-uri. De asemenea cat de “fraier” sa fie experimentatul jurnalist Victor Ciutacu sa creada smiorcaielile unei sefe care invartea pe degete politicienii…

Compilatie de video-amator!

Realizarea regizorala, desi mediocra, cuprinde plansetul real al Anei Maria Patru la data de 13.12.2016 cand afla ca i s-a prelungit arestarea cu 30 de zile, urmat de un colaj cu inregistrarea propriului avocat, singurul de altfel care o vizita la arestul preventiv si care a facut prima cerere ca Ana Maria Patru sa fie eliberata conditionat.

Momentul cel mai penibil, din montajul grabit ca sa nu treaca Ziua Femeii, este cand procurorul ce se aude pe fundal este din alta zi potrivit dosarului, cu declaratie din 7.12.2016, cand Ana Maria Patru nu mai plangea deloc, ci era chiar foarte vesela povestind toate aventurile si pataniile ei extraordinare, inclusiv de unde a avut un milion de euro sa-si cumpere genti, ceasuri si bijuterii de lux.

Si toate aceste patru CD-uri, cu toate inregistrarile, unele cu mult mai spectaculoase decat cele prezentate la experimentatul jurnalist de investigatii Victor Ciutacu se pot gasi oficial la dosar de catre orice reporter interesat. Promitem sa vi le prezentam noi, si va asiguram ca nu o sa ii placa deloc Anei Maria Patru ce o sa vada. Dar macar o sa va distrati pe cinste.

Viata de starleta pe banii din trafic de influenta si spagi

Ana Maria Patru, presedintele Autoritatii Electorale Permanente (AEP), a fost fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani, fiind acuzata ca a primit un apartament de 210.000 de euro in Bucuresti, precum si 65.000 de euro, bani pe care i-ar fi primit separat de la doua firme si din care si-ar fi achizitionat un Land Rover, in schimbul protejarii sau avantajarii unor firme IT care aveau sau doreau contracte cu AEP.

In schimbul a 50.000 de euro, Patru ar fi intermediat o audienta la ministrul PDL al Economiei, Ion Ariton. Procurorii anticoruptie din Ploiesti au facut perchezitii la sediul Autoritatii Electorale Permanente Bucuresti intocmind un dosar de coruptie legat de achizitia de softuri, dar si la domiciliul din Ramnicu Valcea al sefei AEP, Ana Maria Patru.

La perchezitii, sotul lui Patru ar fi incercat sa fuga cu probe, conform unor surse judiciare. In perioada 2008-2015, AEP a achizitionat softuri chiar de la Teamnet International, controlata de deputatul Sebastian Ghita. Din 2008 pana in 2015, AEP a cheltuit peste 68 de milioane de lei (aproximativ 16 milioane de euro) si 2,3 milioane de euro pe ahizitii de soft si servicii de mentenanta sau arhivare electronica.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos