Analistul de casa al PSD, Bogdan Chirieac, a spus ceea ce toata lumea stie deja despre traficul bucurestean, fapt ce l-a scos din minti pe sotul Gabrielei Firea, care a intrat la rupere la analistul poreclit de Basescu „Morsa Competenta”.

Bogdan Chirieac a spus ca in ciuda investitiilor masive, in Bucuresti traficul este sufocant, iar in spitale conditiile sunt insalubre.

La aceste acuzatii, Florentin Pandele a cerut sa intre in direct la Antena3 sa-i dea replica lui Chirieac.

Iata dialogul dintre cei doi:

Florentin Pandele: Vreau sa-l anunt pe domnul Chirieac, care acum incearca sa promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau sa ii spun ca Gabi Firea nu este in nicio tabara din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astazi, mergând spre clinica, am intrebat-o de ce nu intra intr-o tabara, ca oricum presa o tot da in tabara domnului Paul Stanescu. Ea mi-a spus ca este simplu membru al PSD

Este deranjant ca domnul Chirieac si alti colegi de-ai lui incearca sa o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea sa stie sumele uriase de bani si contractele pe care le primeste domnul Chirieac.

Bogdan Chirieac: Nu inteleg declaratia mai multe decât controversata a domnului Pandele si chiar il invit sa publice aceste contracte, dar sa publice si fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar in respectiva revista.

Florentin Pandele: Sunteti foarte prost informat, nu am nicio revista. Voi publica in presa sumele si contractele pe care primiti.

Bogdan Chirieac: Va rog sa le publicati si sa publicati toate contractele cu terenuri din Voluntari, conform stiripesurse.