Analistul de casa al PSD, Pieleanu, dezvaluie sondajul care provoaca fiori pe Kiseleff: „PSD este pe locul trei. Trebuie sa recuperam 800.000 de alegatori”

364

Marius Pieleanu a prezentat, marti, in sedinta CEX al PSD, date din sondajul de opinie comandat de partid pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale. Digi24 a anuntat cifrele prezentate de sociologul PSD-ului.

Astfel, potrivit cifrelor prezentate in sedinta CEX al PSD, pe primul loc s-ar afla PNL cu 31%, pe locul doi USR-PLUS cu 28% (USR – 25% si PLUS – 3%), si pe locul al treilea PSD cu 26%.

”Am recuperat ceva din electoratul Pro Romania dar mai avem aproximativ 800 de mii de votanti PSD care nu au votat la europarlamentare si trebuie sa ii recuperam. In mod traditional voteaza PSD dar vin din alte zone ideologice.

Avem siguranta ca doamna Dancila va fi in turul doi daca fiecare va trage pentru candidatul PSD. Conditia e sa obtina scorul pe care astazi sondajele il dau pentru PSD – 26%”, le-a explicat sociologul membrilor PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos