Analistul politic Stelian Tanase: „Dragnea e in puscarie, dar doamna Dancila care l-a slugarit fidea, ca sa zic asa, vorbeste de sus, da lectii de morala, ma mir ca nu da lectii de gramatica”

380

Analistul politic Stelian Tanase a analizat la Realitatea TV prestatia puterii si a opozitiei in ziua motiunii de cenzura. „M-a infiorat prostia de la tribuna!”, asta a spus politologol Stelian Tanase dupa replicile acide din Parlament.

”Am ras cu pofta sau alteori m-am infiorat de prostia unora care s-au dus la tribuna. A fost in primul rand o opozitie umila, care nu era in forta, cu niste discursuri in varful limbii, dar era si discursul extrem de arogant al celor de la PSD. Dupa ce au luat o cafteala sora cu moartea pe 26 mai de la electoratul romanesc, ei acum vorbesc doar cu grupul lor parlamentar, intr-o Romania paralela, care nu are legatura cu cea care a fost la urne si se umfla foarte tare”, spune Tanase.

Stelian Tanase comenteaza si discursul arogant al PSD caruia ii gaseste o posibila explicatie: teama.

”Dragnea e in puscarie, dar doamna Dancila care l-a slugarit fidea, ca sa zic asa, vorbeste de sus, da lectii de morala, ma mir ca nu da lectii de gramatica. Reactia de aroganta s-ar putea sa fie din frica, le e teama sa nu se sparga partidul”, crede politologul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos