Analiza rece a unui fost consilier prezidential: Liviu Dragnea are creierii zdruncinati binisor!

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu puncteaza o analiza succinta a puciului impotriva lui Liviu Dragnea. „Abia acum se vede si mai clar ca Liviu Nicolae are creierii zdruncinati binisor.

Asadar, se ridica impotriva lui cele mai puternice organizatii din partid, secretarul general (pus de el), vicepresedinti, primarul Capitalei (al doilea om ca numar de voturi dupa presedintele tarii), oameni care i-au fost apropiati, camarazi de batalii politice. Ei ii cer explicit plecarea si din scaunul de la partid, si din cel de la parlament, iar muribundul ce face? Negociaza cu altii, multi inca si mai mediocri decat cei propusati pana acum in functii, se pregateste de permutari stranii de sinecuri si influente, o roaga pe Viorica sa se joace de-a sperietoarea pierderii guvernarii, da din maini si din picioare ca inecatul, in loc sa accepte ca, indiferent ce se va intampla maine la CEx, nimic nu va mai fi cum a fost si, orice ar urma, e doar prelungirea agoniei (iar prin asta sacrifica partidul, nu mai zic de tara si de guvernare, ca oricum nu-i pasa).

Pe de alta parte, ma minunez ca mai exista oameni cu capul pe umeri in PSD, oricat de cinici si de lacomi ar fi, care mai au ceva de targuit cu un muribund politic. Baiatul asta, in cateva luni, isi ia sentinta definitiva, e parasit azi de cei mai puternici aliati, se taraste pur si simplu, ca nu mai poate merge pe doua picioare, iar ei ii exploateaza la sange disperarea, chiar daca n-au vreo garantie ca ce-ar putea primi de la el maine nu se va evapora in cateva zile sau saptamani.

E un spectacol absolut grotesc si inspaimantator sa vezi cum se intalneste un om cu mintile ratacite cu o mana de ratati vicleni gata sa obtina un avantaj, chiar si iluzoriu, din nebunia acelui sarman”, conchide Lazaroiu.

Analiza rece a unui fost consilier prezidential: Liviu Dragnea are creierii zdruncinati binisor! was last modified: septembrie 21st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre