Anca Boagiu a depus plangere penala impotriva lui Victor Ponta

447

Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu, candidat ARD intr-un colegiu senatorial din sectorul 2, a anuntat miercuri ca a depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie un denunt penal impotriva premierului Victor Ponta pe care-l acuza de subminarea economiei nationale si incalcarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE.

„Am depus denuntul impotriva domnului Victor Ponta pentru trei actiuni premeditate care se indreapta impotriva economiei romanesti. Prima se refera la eliminarea Romaniei din UE, cea de-a doua se refera la tradarea intereselor economice si strategice ale Romaniei si, nu in ultimul rand, distrugerea economiei romanesti. In egala masura am depus cererea de chemare in judecata a domnului Ponta pentru afirmatii calomnioase, nedrepte, impotriva mea ca fost ministru al Transporturilor pentru a ascunde in fapt infractiunile sale de subminare a economiei nationale si abuz in serviciu”, a afirmat Anca Boagiu, intr-o conferinta de presa.

Vicepresedintele PDL a spus ca Ponta aduce prejudicii grave statului roman prin taierea investitiilor.

„Victor Ponta a incalcat cu premeditare prevederile Tratatului de Aderare a Romaniei la UE (…) prin amanarea datei de intrare a Romaniei in spatiul Schengen, prin atacul la institutiile statului de drept. Victor Ponta aduce prejudicii grave statului roman prin taierea investitiilor, prin nerespectarea legii bugetului de stat . (…) Tot in ceea ce priveste UE, domnul Ponta ne indreapta spre pierderea unor sume consistente de bani pe perioada 2014-2020”, a afirmat liderul PDL.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos