Andrei Caramitru a rabufnit! „Bai saracilor, pentru PSD copiii vostri pot sa moara inecati in rahat”

305

Andrei Caramitru da publicitatii un nou mesaj dur la adresa PSD dupa ce un copil in varsta de trei ani a cazut intr-o fosa septica si a murit.

„Romania, Uniunea Europeana, 2019. 1460 de scoli au ‘fosa septica’ in curte (de fapt o groapa cu un capac peste). 3 copii, din 2012 pana acum, au murit cazand acolo. Costul pentru WC-uri normale ar fi doar cel mult 15 milioane de EUR (10’000 pe scoala). Exact cat a costat stadionul de fotbal al fiului lui Dragnea si stadionul din Alexandria. Pentru ca scoala si copiii vostri nu conteaza. Sa moara inecati in rahat. Beizadelele sa se distreze din banii astia, bai saracilor”, a scris Caramitru pe Facebook.

Un copil de trei ani a murit dupa ce a cazut in fosa septica din curtea unei scoli din comuna ieseana Braiesti, politistii demarand cercetari pentru ucidere din culpa. O ancheta a fost declansata si de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, scrie news.ro.

Incidentul s-a petrecut luni dupa-amiaza, in curtea scolii din satul Buda, comuna Braiesti, judetul Iasi.

Un copil venise la fratele sau, elev la scoala din localitate, care impreuna cu alti colegi desfasurau niste activitati in curtea institutiei de invatamant.

La un moment dat, baiatul, in varsta de trei ani, a disparut, el fiind gasit cazut in fosa septica.

Conducerea unitatii de invatamant a sunat la 112, la fata locului sosind un echipaj al ambulantei.

Medicii au incercat resuscitarea copilului timp de cateva zeci de minute, in final fiind constatat decesul acestuia.

Politistii au demarat cercetari pentru ucidere din culpa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos