Andrei Caramitru, apel de ultima ora catre colegii USR-Plus: Boicotati Antena 3! Gadea, Badea si toti nenorocitii de acolo sa plece in Diaspora la munca de jos!

333

Andrei Caramitru, unul din cei mai vocali si viralizat membru USR-PLUS, lanseaza un apel care nu se adreseaza doar colegilor sai din Alianta USR-Plus, ci tuturor politicienilor din opozitie, dar si firmelor care comanda reclama: Boicotati Antena 3!

In ultimelor trei zile lideri si parlamentari ai USR-Plus au inceput sa frecventeze Antena 3. Liderii USR-Plus se incapataneaza sa se prezinte acolo desi sunt linsati sistematic.

”Antena 3 este irelevanta. Nu conteaza! Au luptat ca nebunii pentru PSD si penali, si PSD a pierdut masiv.

De ce? Pentru ca audienta lor este de doar 400.000 de oameni. Atat. O postare mai virala de la un influencer online, un video de la Mircea Bravo sau Selly au si de 5 ori mai mult. ProTV are 2.5 milioane pe seara. EuropaFM este mult peste ei.

Voturile PSD au venit in mare parte prin primarii de la sate – de la taranii de peste 60 de ani, cu studii primare. Foarte putini oameni care inteleg un discurs sau pot judeca singuri au votat PSD.

Antena 3 nici nu a contat in rezultatele finale.

Acum – ca PSD a pierdut – infractorul securist Voiculescu este disperat. Pentru ca el vrea sa joace, sa conteze. Dar nu mai conteaza deloc. Pentru nimeni. Decat daca il bagam noi in seama.

Antena 3 ar trebui boicotata – nu doar de politicieni, dar si de cei care comanda reclame. Firmele mari dau 100m EUR pe an catre Grupul Intact. Ar trebui sa opreasca finantarea. si Gadea, Badea si toti nenorocitii de acolo sa fie dati afara – sa plece ei in Diaspora la munca de jos, sa vada cum e”, scrie Andrei Caramitru.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos