Andrei Caramitru cere masuri radicale impotriva coalitiei penalilor! „Toti tradatorii trebuie imediat identificati, anchetati si arestati”

374

Andrei Caramitru (USR) solicita procurorilor sa declanseze imediat anchete impotriva „celor de la guvernare care lucreaza in cardasie cu inamicii NATO si UE (in special Rusia, dar nu numai)”.

„Sigur exista undeva un procuror competent, tanar, independent si curajos. Toti tradatorii si cei care au colaborat cu ei trebuie imediat identificati, anchetati si arestati (si mentinuti in arest pe perioada anchetei si procesului – fiind pericole publice clare)”, scrie Caramitru pe Facebook.

Postarea integrala:

CUM PUTEM SCAPA DE DISTRUGEREA TARII? E NEVOIE DOAR SA SE APLICE LEGEA. SI DE UN MUELLER

Este evident si vizibil si de pe luna ca o parte a “sistemului” si a celor de la guvernare lucreaza in cardasie cu inamicii NATO si UE (in special Rusia, dar nu numai). Eu am tot scris despre asta – Florin Catu merge mai departe si il acuza azi direct pe Teodorovici ca este agent rus, cu documente. Banca internationala a Rusiei ar prelua prin fondul suveran controlul asupra industriilor noastre strategice.

Este ESENTIAL sa aplicam legea. Trebuie sa ne protejam tara. E razboi hibrid si suntem sub atac. Tradarea este clar reglementata – nimeni nu are voie sa colaboreze cu entitati ostile pentru destabilizarea ordinii constitutionale, apararii si a economiei. In special prin Art. 394 din codul penal.

Eu as introduce doar o reglementare care sa spuna ca pedeapsa din lege (de 10-20 ani) nu poate fi redusa sub nici o circumstanta. Si judecata acestor fapte sa fie facuta cu prioritate.

Si trebuie lansata pe repede inainte o echipa puternica, incoruptibila si independenta asa cum au facut americanii cu procurorul Mueller. Sigur exista undeva un procuror competent, tanar, independent si curajos. Toti tradatorii si cei care au colaborat cu ei trebuie imediat identificati, anchetati si arestati (si mentinuti in arest pe perioada anchetei si procesului – fiind pericole publice clare).

Si inca ceva – toti spionii rusi si alti ostili activi la noi descoperiti si trimisi inapoi la ei. Cum face Estonia.

Si nu sariti ca e propunere radicala. Vorbesc doar de aplicarea unei legi existente, fara ingerinte politice. Si cer ca institutiile pe care noi le platim sa isi faca treaba.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos