Andrei Caramitru da de pamant cu Viorica Dancila! „Este o decizie de o prostie epocala”

309

Andrei Caramitru a lansat un atac impotriva premierului Viorica Dancila, pe care o acuza ca vrea sa aprobe construirea Muzeului Holocaustului in curtea Muzeului Antipa.

„Vasilica a declarat ca va face Muzeul Holocaustului in curte la Antipa. Asa va fi distrusa zona Pietei Victoriei.

Este o decizie de o prostie epocala. Muzeul Holocaustului e important – trebuie recunoscut rolul criminal al Statului Roman sub Antonescu, cand zeci de mii de evrei au fost omorati de trupele noastre.

Ori asa ceva se face cu cap. In nici un caz nu antagonizezi populatia Bucurestiului pe tema asta. Va dau eu o solutie daca vreti sa fie in Piata Victoriei. Locatia depoului RATB. Faceti acolo (pe jumatate din spatiu), si pe restul construiti o parcare mare supra/subterana. Asa – oamenii care parcheaza vor merge si la muzeu (de exemplu cine parcheaza acolo are gratuitate de intrare).

Dar nu si nu. Pe spatiul RATB vor sa ia o spaga mare pentru o cladire de birouri probabil. Bucurestenii vor uri noul muzeu. Ce sens are toata nebunia asta?”, a scris Andrei Caramitru sambata pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca doreste infiintarea Muzeului Holocaustului in cel mai scurt timp, iar daca locatia de langa Muzeul ‘Antipa’ este cea mai buna, acolo va fi realizat acest obiectiv.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos