Andrei Caramitru dezvaluie cum pot fi pusi cei de la PSD-ALDE sub acuzatia de tradare!

218

Economistul USR Andrei Caramitru a atacat Guvernul, printr-o postare pe Facebook, in cazul amanarii investitiilor din Marea Neagra de catre Compania OMV Petrom din cauza „mediului actual legislativ”.

„Exact ce spuneam si ieri. Au reusit sa distruga exploatarea de gaze din Marea Neagra si au deschis – larg – usa importurilor de la Gazprom . In acelasi timp au dat jos seful armatei si au blocat achizitiile de tehnica militara. Chiar credeti ca nu intelegem si nu va vedem ?”, scrie Caramitru in postarea sa.

Totodata, Andrei Caramitru a afirmat ca „tot ce se intampa acum va ajunge pe mana procurorilor” si le-a recomandat cetatenilor sa citeasca articolul 394 din legea penala pe tradare.

„Cititi articolul din legea penala pe tradare:
Art. 394: Tradarea
Fapta cetateanului roman de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin:
a) provocare de razboi contra tarii sau de inlesnire a ocupatiei militare straine;
b) subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului;
c) aservire fata de o putere sau organizatie straina;
d) ajutarea unei puteri sau organizatii straine pentru desfasurarea unei activitati ostile impotriva securitatii nationale,
se pedepseste cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi”, a conchis Andrei Caramitru.