Andrei Caramitru profetii apocaliptice: La cum arata Romania in 10 ani face implozie!

1922

Fostul consilier al liderului USR, Andrei Caramitru, face o serie de profetii terifiante despre Romania pe pagina sa personala de facebook.

”La cum arată acum România, in 10 ani intram in implozie.

– Decrețeii ies la pensie (si sunt enorm de mulți).

– Numărul de tineri care o sa lucreze scade accelerat (mulți pleacă dar problema fundamentala e ca prea puțini s-au născut – chiar dacă nu ar mai emigra nici unul tot ajungem la dezastru).

Ce înseamnă asta? Este extrem de previzibil ce se va întâmpla :

– 1) pensiile vor rămâne extrem de mici, de fapt VOR SCĂDEA (ca valoare reală).

– 2) taxele VOR CRESTE

– 3) va trebui sa aducem vreo 2 milioane de imigranți din afara UE sa lucreze aici ca sa compensam lipsa de forța de munca (nu e doar vina emigratiei – e si numărul foarte scăzut de copii pe care ii facem). De anul viitor guvernul a mărit – oficial – cota la 100’000 de imigranți pe an. Vor fi mai mulți . Eu mizez ca ajungem la 2 milioane in 15 ani. Toti vor fi in orașele mari – care vor deveni multiculturale si multiconfesionale. Rapid de tot. Cei din diaspora nu se vor întoarce decât puțini (când ai casa si familie acolo de ani, nu te mai întorci, orice li s-ar oferi; mai si vin mulți din orase si sate pulverizate – unde sa se întoarcă si de ce???)

– 4) satele mici si orașele mono-industriale vor dispărea, vor arata ca zona părăsită din jurul Cernobîl-ului. Puținii tineri de acolo vor pleca toti (la orase sau in diaspora). Nu va veni nici un investor acolo. Bătrânii vor dispărea, chestie demografica simpla. Nu conteaza dacă va place poza de mai sus sau nu. Nu conteaza pe cine votați sau cine va fi la putere. Chestiile astea se vor întâmpla pentru ca nu exista alternativa, si forțele economice sunt mult mai puternice decât orice altceva.——————

-PS: va explic si mai simplu. In orașele mari, la 2 Adulți se naște un copil, in medie (mulți nu sunt căsătoriți, si cei căsătoriți fac poate 1 sau maxim 2 copii).

Deci – intr-o generație ar scădea populația la jumătate (2 adulti dispar si sunt înlocuiți de un copil care a crescut). Însă orașele mari – structural – cresc (business-ul are nevoie de oameni, acolo sunt banii si oportunitățile). Deci intr-o generație trebuie sa vina CEL PUȚIN jumătate din afara (orase mici si sate – pana se golesc; după – străini). De asta orașele mari din vest au 40-50% străini, practic toate. La fel va si la noi”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos