Antena 3 desconspira atitudinea de Voluntari a primaritei! Gabriela Firea a refuzat sa dea mana cu presedintele Iohannis!

Desi s-a victimizat pe toate posturile de televiziune ca ar fi fost izolata cu ocazia receptiei de la Palatul Cotroceni, Gabriela Firea este pusa intr-o mare incurcatura de Antena 3, care anunta ca primarul PSD al Bucurestiului, Gabriela Firea, a refuzat sa dea mana cu presedintele Klaus Iohannis in timpul receptiei de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni.

Gabriela Firea se afla la Palatul Cotroceni chiar la invitatia presedintelui Romaniei. Firea nu a fost singura care a avut un comportament jignitor fata de Klaus Iohannis. Prezenta alaturi de ceilalti ministri ai Cabinetului Dancila, Lia Olguta Vasilescu a butonat sfidator telefonul in timpul discursului presedintelui.

La finalul discursului, presedintele a lasat deoparte adversitatile politice si a mers si a dat mana cu fiecare dintre membrii guvernului, inclusiv cu Lia Olguta Vasilescu.

Antena 3 desconspira atitudinea de Voluntari a primaritei! Gabriela Firea a refuzat sa dea mana cu presedintele Iohannis! was last modified: mai 10th, 2018 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre