Antena 3, umilita in propriul studio! Oreste Teodorescu: „Slugoii neobolsevici au primit un cadou insolit chiar la ei acasa”

1525

Avocatul Cristian Bacanu, presedintele Comisiei Juridice a PNL Bucuresti, a oferit steagul Partidului Comunist Roman europarlamentarei PSD Gabriela Zoana, Partidului Social Democrat si postului Antena 3 prin intermediul moderatorilor emisiunii Exces de Putere, Oana Zamfir si Adrian Ursu. Semnificatia gestului lui Cristian Bacanu a fost de a face o paralela dintre abnegatia cu care Kovesi este prigonita de Guvernul PSD cu felul in care isi prigonea statul comunist cetatenii”, a scris jurnalistul Oreste Teodorescu pe pagina de Facebook.

„Le-am oferit aceste martisoare pentru ca au atacat-o pe doamna Kovesi exact dupa modelul in care statul comunist ataca romanii care se bucurau de recunoastere lumii capitaliste (lumea libera si decadenta)”, a scris Bacanu pe Facebook.

Ieri am oferit, in mod simbolic, celor de la PSD si celor de la Antena 3, doua steaguri ale Partidului Comunist Roman. Desi au sarit in sus ca arsi si s-au declarat jigniti, eu sunt convins ca in sufletul lor au simtit o oarece bucurie.

Felul in care Guvernul PSD-ALDE-UDMR a infierat cu manie proletara un roman care se bucura (ca profesionist) de recunoastere internationala, ne aminteste de felul in care odiosul regim comunist isi denigra propriii cetateni aflati in afara tarii prin intermediul fiorosului aparat de propaganda bolsevica si cu ajutorul securitatii.

PSD actioneaza de o maniera sovietica si practicile lor (in justitie, invocarea statului paralel ca dusman invizibil, criticarea UE, plasarea unor semidocti in pozitii cheie ale Statului, denigrarea doamnei Kovesi, utilizarea permanenta a minciunii in spatiul public, etc) imi aduc in mod constant aminte de vremuri foarte triste pe care le credeam de mult timp apuse”, a explicat Bacanu anterior.