Antonescu: Basescu e nervos pentru ca eu nu dorm. El e bolnav…

519

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, ca el nu doarme si tocmai acesta este motivul pentru care este foarte nervos presedintele Traian Basescu, despre care a sustinut ca are „apucaturi de securist”, ca „minte incurabil” si este „bolnav de multe lucruri”.

„Apucaturile de securist sunt mai urate decat faptul ca foloseste cuvinte inacceptabile pentru pozitia sa publica. Dar mai semnificative sunt apucaturile de securist, exemplu: povesteste cum se poarta – evident sunt convins ca minte – Ponta in niste intalniri tete-a-tete. Sa presupunem ca domnul Ponta e politicos si nu sare la scandal atunci cand se intalneste cu domnul Basescu. Cum e asta sa torni tu la televizor cum vorbeste sau ce vorbeste Ponta intr-o intrevedere privata cu tine?”, a afirmat presedintele PNL, intr-o emisiune Antena 3.

De asemenea, el a tinut sa precizeze faptul ca nu doarme, asa cum l-a acuzat presedintele Traian Basescu. „Antonescu nu doarme, nu doarme si intre altele si de asta e foarte nervos domnul Basescu. Dar hai sa o zicem pe asta, cu «doarme» ca nu putem sa spunem ca e corupt, am incercat pe aia cu securist, dar a schelalait scurt si…Cand a inceput cu Antonescu – Porumbacu, tot asa pe chestiuni aruncate in on-line si reluate aluziv intr-un interviu. Am iesit si am spus «minti, nu ai nimic, ca nu ai cum sa ai, ca nu am avut nicio treaba niciodata». A batut in retragere, a plecat. Acum, cu somnul (…) Nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciuna, dansul este bolnav de multe lucruri si ma refer la cele morale, evident”, a mai afirmat Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta e ca „un pisicut” in discutiile cu el, afirmand totodata ca aceasta este „mitoman”, „cum e Crin Antonescu bolnav de somn”.

„Victor Ponta, cand vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, «da, domnu’ presedinte, da, domnu’ presedinte» (…) este ca un pisicut … si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea il fac mincinos, de aceea il fac mincinos si pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea il fac mincinos si pentru declaratiile pe care le da pentru presa straina, pentru ca are nevoie de imaginea mea externa si spune «coabitez, am invatat din lectia verii, nu stiu ce…», iar acasa face ce face”, a sustinut Basescu, la B1 Tv.

„El e mitoman, e bolnav din punctul asta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul asta e bolnav de minciuna. E mitoman”, a adaugat el.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos