Antonescu e radical: Il suspendam pe Basescu daca nu accepta propunerea noului premier dupa alegeri

437

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara ca nu se pune problema unei coabitari cu seful statului, iar daca acesta refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier o noua suspendare nu se va realiza in functie de pozitia unor cancelarii europene, ci a majoritatii USL.

Antonescu a fost intrebat daca participarea liderilor USL la parada de 1 Decembrie din Capitala, impreuna cu presedintele Traian Basescu, denota pasi spre coabitarea cu acesta.

„Nu e vorba de niciun fel de coabitare, pana la urma am fost acolo nu ca sa ne intalnim unii cu altii, am fost acolo ca sa ne intalnim cu simbolul Romaniei unite, cu sarbatoarea nationala a Romaniei. Faptul ca domnul Basescu a avut un comportament din nou special, din nou nepotrivit, pentru noi nu e important”, a sustinut Antonescu intr-o interventie la Antena 3.

De asemenea, el a reiterat faptul ca seful statului va trebui sa accepte propunerea de premier a unei majoritati parlamentare reprezentata de USL, pentru ca in caz contrar se va ajunge la suspendarea sa din functie si ulterior demiterea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos