Antonescu nu vrea referendum privind eutanasierea cainilor maidanezi din Capitala!

721

1antonescuCrin Antonescu a declarat ca nu este nevoie de un referendum privind eutanasierea cainilor fara stapan din Bucuresti, potrivit agerpres.ro.

„Imi spun o parere personala, ca cetatean si locuitor in Bucuresti. Referendumul nu are ce sa comunice nou. Raspunsul e clar: niciun bucurestean si nici cel mai mare iubitor de caini nu vrea sa vada caini pe strada. Atunci la ce sa fac referendumul”, a afirmat Crin Antonescu, pe santierul noii piste a Aeroportului International Cluj-Napoca.

El a spus ca problema cainilor fara stapan este o chestiune de civilizatie.

„Singurul lucru pe care il simtim toti dincolo de durere si solidaritate cu familia victimei si dincolo de indignare e un lucru dureros de simplu. Nu putem avea pretentia ca suntem o tara civilizata, nu vorbesc de UE, cata vreme se intampla asa ceva. Din pacate nu este primul caz. Al doilea lucru pe care vreau sa-l spun e ca este cu adevarat dezgustator daca ajungi sa vezi cum unii politicieni incearca sa castige niste puncte electorale, sa arunce vina pe altii, sa speculeze pana si asemenea tragedie cand este evident ca e o problema a noastra, a tuturor ca societate, ca administratie. Nu sunt de acord ca este o problema legislativa. (…) Problema noastra nu este daca ucidem sau nu cainii, ci ca pe strada sa nu mai fie caini fara stapan. Si daca vrem sa nu mai fie caini trebuie sa ii prinzi. Problema e ca ai nevoie de un plan, de un buget, de niste oameni care sa prinda acesti caini”, a mentionat Crin Antonescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos