Mai mult

  ”Antrenorul” Ponta, instigă la și mai multă violență în ”meciul” Palade – Goțiu: ”Ar trebui să-și dea singur un pumn!”

  9,538FaniÎmi place
  Victor Ponta, fostul premier al României, şi-a scris părerea despre ceea ce s-a întâmplat între Mirel Palada şi Mihai Goţiu ieri seara, în studiourile B1TV.

  Ponta este de părere că nu există nicio scuză pentru ceea ce a făcut Mirel Palada şi că acesta va trebui să suporte consecinţele.

  „Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTĂ NICIO SCUZĂ pentru a-ţi rezolva o problemă cu pumnii!

  Îmi pare rău de Mirel Palada (nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioadă dificilă) dar cred că eu pot sa îi spun adevărul neplăcut – a făcut o mare prostie şi va plăti scump pentru asta.

  Aşa cum îl cunosc cred că acum realizează cel mai bine acest lucru şi îl regretă – dar suntem toţi responsabili pentru deciziile noastre greşite. Şi mai e ceva pentru care Mirel ar trebui să îşi dea singur un pumn – scandalul provocat de confruntarea lui cu Goţiu este un dar căzut din cer pentru toţi cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă şi mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului „Portocală” Negulescu şi cu primele dovezi scrise şi certe privind dosare penale mai falsificate şi mai abuzive decât în anii ’50!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

  Sursa: evz.ro

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...