”Antrenorul” Ponta, instigă la și mai multă violență în ”meciul” Palade – Goțiu: ”Ar trebui să-și dea singur un pumn!”

484
Victor Ponta, fostul premier al României, şi-a scris părerea despre ceea ce s-a întâmplat între Mirel Palada şi Mihai Goţiu ieri seara, în studiourile B1TV.

Ponta este de părere că nu există nicio scuză pentru ceea ce a făcut Mirel Palada şi că acesta va trebui să suporte consecinţele.

„Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTĂ NICIO SCUZĂ pentru a-ţi rezolva o problemă cu pumnii!

Îmi pare rău de Mirel Palada (nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioadă dificilă) dar cred că eu pot sa îi spun adevărul neplăcut – a făcut o mare prostie şi va plăti scump pentru asta.

Aşa cum îl cunosc cred că acum realizează cel mai bine acest lucru şi îl regretă – dar suntem toţi responsabili pentru deciziile noastre greşite. Şi mai e ceva pentru care Mirel ar trebui să îşi dea singur un pumn – scandalul provocat de confruntarea lui cu Goţiu este un dar căzut din cer pentru toţi cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă şi mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului „Portocală” Negulescu şi cu primele dovezi scrise şi certe privind dosare penale mai falsificate şi mai abuzive decât în anii ’50!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: evz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos