ANUNTUL CARE-I PREVESTESTE FINALUL: Victor Ponta nu mai are nicio sansa in PSD: ”A PIERDUT TOT!”

518

Sociologul Alin Teodorescu a explicat pentru Revista22.ro unde a greșit Victor Ponta și care este motivul atacurilor lansate de fostul premier în ultima perioadă.

„Victor Ponta încearcă să-și își scape pielea, atacând în toate părțile. Dânsul are trei-patru lucruri grave în istoria guvernării. Primul este Rompetrol–KazMunaiGaz, al doilea sunt contractele acordate lui Ghiță, al treilea este celebra încercare de a opri culoarul auto IV Pitești-Sibiu și de a-l reorienta prin Brașov. Toate sunt deocamdată neanalizate…

Victor Ponta a avut o șansă formidabilă să stea două mandate la conducerea guvernului, să facă lucruri bune pentru România. În ciuda tuturor avertismentelor, și-a îndepărtat partenerul, pe Crin Antonescu, a candidat la președinție, deși i s-a spus clar că va pierde, s-a înconjurat de o clică de sicofanți și a pierdut tot.

Victor Ponta nu mai are nicio șansă în PSD, pentru că: 1) a dus partidul în situația să candideze la președinție când nu era rolul său; rolul său era să conducă puterea executivă, nu să obțină funcția prezidențială; 2) a lăsat partidul fără guvernare cu un an înainte de alegeri, ceea ce a forțat partidul să ia această decizie radicală, să se ducă la dreapta ca să-și recâștige propriul bazin. Ce și cum a făcut Ponta îl descalifică pe vecie în interiorul PSD.

Ion Iliescu ar fi oricând reales președintele partidului. Adrian Năstase, deși condamnat, dacă se întoarce acum, este oricând reales președintele partidului, chiar dacă nu ar mai avea funcție executivă sau legislativă. Dar Mircea Geoană și Victor Ponta nu vor fi niciodată realeși. Au făcut lucruri împotriva spiritului și atmosferei din acest partid. Iar când au pierdut funcția de președinte, au aruncat cu noroi asupra partidului. Acest comportament nu se iartă.”, a spus Alin Teodorescu, citat de stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos