Anuntul care provoaca fiori in randul baronilor si a politicienilor cu averi dubioase! Ludovic Orban vrea confiscarea averilor nejustificate!

543

Presedintele PNL Ludovic Orban, desemnat recent premier de seful statului, pledeaza pentru confiscarea averilor nejustificate, unul dintre cele mai arzatoare subiecte pentru romani. Iar un prim demers in aceasta directie ar fi declaratia de fiscalitate, prin care oamenii politici sa fie obligati sa isi justifice veniturile.

„Eu nu inteleg de ce nu se aplica. Fiscul, si in Germania, si in Franta si in SUA te verifica ce proprietati ai, de unde ai avut venituri, ai platit impozit aferent veniturilor necesare pentru a dobandi o proprietate sau a face o achizitie? Daca nu ai platit impozitele aferente fie iti rechizitioneaza imobilul, fie te pune sa platesti.

La noi eu nu inteleg de ce nu se aplica. Daca averile dobandite fara veniturile necesare si mai ales fara sa-ti fi platit impozitele aferente veniturilor respective constituie niste averi care constituie evaziune, fie din domenii care nu sunt legale”, a declarat Ludovic Orban, la Digi 24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos