Apropiații lui Tudose, pe lista neagră a lui ”Daddy”! Șeful PSD plănuiește să-i lase fără job pe Bădălău, Oprișan, Andronescu sau Codrin Ștefănescu!

386

Liviu Dragnea nu uită și nu iartă! Președintele PSD se pregătește să-i lase fără funcții în partid pe social-democrații care au îndrăznit să-i țină partea lui Mihai Tudose.

Pe lista neagră apar Niculae Bădălău, Codrin Ștefănescu, Ecaterina Andronescu, Marian Oprișan și nu numai.

La următorul Comitet Executiv Național al PSD, Bădălău ar urma să-și piardă funcția de președinte executiv al partidului. De altfel, spătămâna trecută, el a pierdut funcția de vicepreședinte al Senatului, în favoarea lui Adrian Țuțuianu.

Bădălău l-a criticat deschis pe Liviu Dragnea, în conflictul acestuia cu fostul premier, Mihai Tudose. Mai mult, Bădălău a și adresat o scrisoare deschisă conducerii PSD, în care a acuzat lipsa de democrație din partid.

Potrivit unor surse B1 TV, Codrin Ștefănescu ar urma să piardă funcția de secretar general adjunct al partidului, iar Marian Oprișan ar urma să fie schimbat de la șefia PSD Vrancea.

Pe lista neagră este și Ecaterina Andronescu. De altfel, săptămâna trecută, aceasta a pierdut șefia Comisiei de învățământ din Senat, în favoarea lui Liviu Pop.

Sursa: b1.ro