Arhiepiscopia Bisericii Romano-Catolice de Bucuresti o pune la punct pe Dancila! Vizita Papei Francisc in Romania va fi facut simultan de Presedintia Romaniei si Vatican!

327

Viorica Dancila de la Teleorman, propulsata de Liviu Dragnea in scaunul de premier s-a grabit ca fata mare la maritat cu anuntul privind vizita Papei Francisc in Romania. Din acest motiv Arhiepiscopia Bisericii Romano-Catolice de Bucuresti a fost nevoita sa intervina prompt si sa de-a asigurari ca inca nu este vorba despre nici o vizita si ca anuntul privind vizita Papei Francisc in Romania va fi facut simultan de Presedintia Romaniei si Vatican, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti (ARCB), Francisc Dobos.

„Nuntiul Apostolic in Romania, E.S. Miguel Maury Buendia, m-a rugat sa fac o precizare pentru presa: Cand se va stabili vizita Papei Francisc in tara noastra, anuntul acesteia va fi facut simultan de cele doua parti: Statul Vatican (Sf. Scaun) si Presedintia Romaniei. Comunicatul de azi al Sfantului Scaun nu face vreo referire la viitoarea vizita”, a scris Dobos pe Facebook.

Dancila a anuntat, la Antena 3, ca l-a invitat pe Papa Francisc sa efectueze o vizita in Romania.

„L-am invitat pe Papa in Romania si mi-a raspuns ca la inceputul anului viitor va veni”, a declarat Dancila. sursa: AGERPRES