Aripa Dragnea, mazilita din partid. Codrin Stefanescu: „Manastire intr-un picior, ghici cine ramane in cursa prezidentiala? Doar Pieleanu stie, dar tace cotropit de greutatea rolului sau fundamental”

334

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, sugereaza ca Viorica Dancila va deveni candidatul PSD la Presedintie. El anunta ca Lia Olguta Vasilescu este „scarbita de tot”.

„Fifor si Teodorovici au renuntat la candidatura pentru prezidentiale! Ca sa fie bine si sa nu se supere unii si altii. Ca atunci e de rau. Plesoianu si Firea nu sunt bagati in seama. Cica sunt obraznici si aduc prejudicii grave de imagine. Serban tocmai a fost mazilit definitiv. Olguta e scarbita de tot si sentimentul e impartasit de multi. Manastire intr-un picior, ghici cine ramane in cursa? Doar Pieleanu stie, dar tace cotropit de greutatea rolului sau fundamental…”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a anuntat, duminica seara, ca nu va candida la alegerile prezidentiale.

Intrebat, la Antena 3, daca isi mentine candidatura la prezidentiale, Teodorovici a raspuns: „Nu”.

El si-a exprimat speranta ca, in cadrul sedintei de marti a Comitetului Executiv National al PSD, se va inchide discutia cu privire la candidatul partidului la scrutinul prezidential.

„Marti este CEx. Marti, daca se doreste sau cine mai doreste, isi mentine sau nu dorinta de a candida. Ca e doamna prim-ministru, ca e doamna primar general, ca sunt alti candidati, ca sunt eu sau cine este acolo sau altii care nu si-au manifestat dorinta poate, isi prezinta, isi sustin si se voteaza in CEx si se incheie discutia. (…) Va fi simplu. (…) Sper ca marti sa incheiem discutia. (…) Acum, ca o sa fie colegi poate nemultumiti si daca vor decide sa continue mai departe, in afara partidului, o astfel de discutie va fi in afara partidului”, a declarat Eugen Teodorovici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos