”Asa nu se mai poate!” Aproximativ 600 de membrii ALDE au demisionat din partid, nemultumiti de prestatia lui Tariceanu!

336

Mai multi reprezentanti ai filialei ALDE Arad si-au anuntat, miercuri, demisiile din partid. Printre demisionari se numara fostul secretar general Florin Racovita si presedinta organizatiei de femei Mirela Ghidarca.

Politicienii spun ca sunt nemultumiti de modul in care conducerea de la Bucuresti a tratat in ultimii ani filiala aradeana, cu referire directa la prestatia presedintelui ALDE Calin Popescu Tariceanu si a lui Daniel Chitoiu, secretarul general al partidului. Nemultumirile au pornit odata cu inlocuirea lui Ionel Ciupe din functia de presedinte, in locul lui fiind impusi de la Bucuresti, Mihaita Calimente, Florin Galis si, in prezent, Eusebiu Pistru.

„Pe noi, care am facut aceasta filiala de la zero, nu ne-a intrebat nimeni nimic. Acum, am decis ca asa nu se mai poate”, a spus, intr-o conferinta de presa, Florin Racovita. Conform organizatorilor, numarul demisionarilor din partid ar fi de aproximativ 600 de persoane.

Sursa: evz

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos