Loading...
Asa respecta pesedistii tara si istoria ei! Senatorul PSD Viorel Arcas isi clateste ochii cu fetite sexy pe telefon in timpul unei sedinte dedicate Centenarului! – Circul Politic

Asa respecta pesedistii tara si istoria ei! Senatorul PSD Viorel Arcas isi clateste ochii cu fetite sexy pe telefon in timpul unei sedinte dedicate Centenarului!

Alesii nostri au vrut sa cinsteasca 100 de ani de la unirea cu Basarabia printr-o sedinta solemna, dar pentru unii ispita din telefon a fost mai puternica.

Senatorul PSD Viorel Arcas a fost filmat marti, in timpul sedintei solemne din Parlament dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, uitandu-se pe telefon la un filmulet cu o tanara imbracata sumar.

Senatorul PSD Viorel Arcas a fost filmat, marti, in plenul Parlamentului, in timp ce se desfasura sedinta solemna dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania,  uitandu-se la un filmulet cu o tanara imbracata sumar. In acelasi timp, la pupitru, presedintele Parlamentului moldovean sustinea un discurs. Intrebat de reporteri despre acest lucru, senatorul Arcas a negat ca s-ar fi uitat la imagini indecente pe telefon si a fost vizibil incurcat.

„Nu stiu! N-am vazut. Nu stiu colegul daca mi-a dat ceva, nu mai stiu exact, ma uit asa sa vad ce vin, nu practic filmulete de genul”, a fost reactia senatorului.

Sa nu credeti ca este singurul care a uitat ca in sala sunt musafiri de rang inalt. Fostul ministru al educatiei Liviu Pop si alti colegi de-ai sai au fost mult mai preocupati sa isi faca selfie-uri cu telefonul decat de discursurile de la tribuna.

Sursa: stirilekanald.ro

Asa respecta pesedistii tara si istoria ei! Senatorul PSD Viorel Arcas isi clateste ochii cu fetite sexy pe telefon in timpul unei sedinte dedicate Centenarului! was last modified: martie 28th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close