Loading...
Așa se desfășoară un dialog între un jurnalist și un infractor! Penalul Dan Voiculescu i-a închis gura lui Mălin Bot la Târgul de Carte Gaudeamus! – Circul Politic

Așa se desfășoară un dialog între un jurnalist și un infractor! Penalul Dan Voiculescu i-a închis gura lui Mălin Bot la Târgul de Carte Gaudeamus!

Dan Voiculescu a reactionat agresiv, vineri, in momentul in care jurnalistul Malin Bot i-a adus aminte ca a facut doar trei ani de inchisoare din cei 10 la care a fost condamnat.

Dan Voiculescu se indrepta, alaturi de fiica sa, spre Targul de carte Gaudeamus, cand Malin Bot i-a iesit in intampinare, relatand despre sosirea sa.

„Infractorul Dan Voculescu, care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, si s-a eliberat fara sa faca macar trei ani de puscarie”, a spus jurnalistul, moment in care Voiculescu a incercat sa-i astupe gura lui Malin Bot cu mana.

„Tata, tata”, a incercat fiica sa sa il potoleasca.

Sursa: aktual24.ro

Așa se desfășoară un dialog între un jurnalist și un infractor! Penalul Dan Voiculescu i-a închis gura lui Mălin Bot la Târgul de Carte Gaudeamus! was last modified: noiembrie 24th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close