Așchia nu sare departe de trunchi! Fiul lui Năstase, fericit că a ”reușit” să intre în PSD pentru a susține ”măcar cu prezența” proiectele partidului!

441

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, s-a înscris de curând în PSD, fiind în Organizaţia de tineret a sectorului 1.

El a precizat că au existat influenţe de stânga din familie, acestea având o influenţă asupra deciziei sale.

Mihnea Năstase consideră că nu este momentul prielnic pentru a se discuta dacă PSD a fost nedrept cu tatăl său.

„Nu cred că este un moment prielnic să discutăm despre chestiunile astea, cred că e momentul să ne uităm spre viitor în momentul ăsta şi având în vedere că am participat la un congres unde deschidem viitorul TSD-ului cred că trebuie ar să ne gândim la această chestiune. Cred că este momentul să încep să mă gândesc la anumite strategii de viitor. Sunt pur şi simplu foarte fericit să am reuşit să intru în organizaţia TSD şi PSD şi că voi reuşi să susţin măcar prin prezenţa mea aici proiectele partidului”, a declarat Mihnea Năstase la Romexpo, unde a participat la Congresul TSD.

Fiul fostului premier a menţionat că nu mai este consilier al europarlamentarului PSD Cătălin Ivan, care a avut în ultima perioadă mai multe poziţii critice la adresa conducerii partidului.

„Nu mai sunt consilier al lui Cătălin Ivan. Acum am o altă funcţie de consilier în cadrul delegaţiei române socialiste de la Parlamentul European. Evident, nu doresc sa comentez în niciun caz deciziile pe care le iau unii şi alţii. Până la urmă fiecare îşi vede interesul şi prin deciziile lor se gândesc la strategia de viitor”, a arătat Mihnea Năstase.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos