Asta e tactica pesedista consacrata! Firea arunca fara jena vina pentru gropile din Bucuresti pe consilierii PNL!

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, arunca vina pentru gropile Bucurestiului pe consilierii Opozitiei, ”in special pe cei ai PNL”, care, sustine ea, ar bloca lucrarile de asfaltare.

”Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Busoi, dar si la domnul presedinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost si viceprimar al Capitalei si parca a uitat cat de greu se conduce o primarie. Daca domnii de la PNL nu se opuneau din rasputeri unui tip de administratie modern, noi am fi dat aceste lucrari catre firmele proprii, nu am fi mers pe vechile contracte, mult mai costisitoare pentru bucuresteni.

Vom face un calcul si vom vedea cat ar fi costat asfaltarile din aceasta primavara cu propriile companii si cat va costa acum factura pe vechile contracte. Diferenta o vom imputa consilierilor generali ai PNL care, amenintati de Orban si Busoi, nu voteaza in Consiliul General pentru interesul cetatenilor”, a anuntat Gabriela Firea.

Primarul a mai afirmat ca urmeaza un val de amenzi pentru cladirile lasate de izbeliste, deoarece trebuie sa avem ”fatade demne de o capitala europeana”. Totodata, Firea sustine ca vor creste amenzile pentru aruncarea gunoiului pe strada.

Sursa: realitatea.net

Asta e tactica pesedista consacrata! Firea arunca fara jena vina pentru gropile din Bucuresti pe consilierii PNL! was last modified: aprilie 11th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre