Asta explica de unde primeste Iohannis ordinele: Europa ”binecuvanteaza” alianta PSD-PNL!

2650

Liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, a comentat noua alianta politica PNL-PSD, afirmand ca Romania avea nevoie de stabilitate guvernamentala si exprimandu-si increderea ca PNL, noul presedinte al partidului, Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis sunt angajati in reformarea Romaniei.

“In Romania, avem nevoie de stabilitate, avand in minte situtia legata de COVID-19 si impactul economic al PNRR. De aceea, este bine daca parlamentul poate cadea de acord asupra unui guvern care poate implementa lucruri si duce Romania inainte.

In ceea ce priveste consideratiile politice, avem incredere deplina in colegii nostri de acolo, ei au mandatul, nu tine de noi sa discutam asta, dar stabilitatea este un rezultat foarte bun”, a spus Manfred Weber despre alianta dintre PSD si PNL, citat de news.ro.

Intrebat daca le-a cerut liderilor din Romania sa nu depaseasca anumite”’linii rosii”, Manfred Weber a raspuns: “Am incredere deplina in colegii nostri de acolo, in partidul nostru de acolo, PNL, in noul presedinte al partidului si in presedintele tarii, ca sunt angajati in reformarea Romaniei, sa o aduca intr-o directie europeana”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos