Loading...
Asta inseamna sa fii nesimtit! Eugen Nicolicea anunta care sunt prioritatile PSD in acest moment: ”Salariile si pensiile! Autostrazile pot sa mai astepte!” – Circul Politic

Asta inseamna sa fii nesimtit! Eugen Nicolicea anunta care sunt prioritatile PSD in acest moment: ”Salariile si pensiile! Autostrazile pot sa mai astepte!”

Președintele Comisiei juridice din Camera Deputaților, Eugen Nicolicea, a declarat că autostrăzile pot să mai aștepte, deoarece PSD are alte priorități: salariile bugetarilor și pensiile, scrie digi24.ro.

„Autostrăzile pot să mai aștepte”, a declarat deputatul PSD, într-o emisiune la un post tv. Tot el a adăugat motivul: „Prioritățile PSD sunt salariile și pensiile”.

„Am ajuns în situaţia în care trebuie să ai grijă să nu moară bunica şi abia pe urmă să vezi ce bani ai ca să-ţi cumperi pantofi”, și-a explicat Nicolicea poziția.

Deputat aflat la al șaptelea mandat (a reprezentat județele Mehedinți, Buzău și Călărași), Eugen Nicolicea a trecut prin mai multe partide de-a lungul carierei sale politice: PDSR, PSD, UNPR, iar PSD. Soția deputatului social-democrat, Nicoleta Nicolicea, a fost numită, acum două luni, șef de serviciu (resurse umane) în cadrul Transgaz, Unitatea de Management care se ocupă de implementarea proiectului secțiunii românești a gazoductului Bulgaria-România-Ungaria-Austria. Soția lui Nicolicea a mai fost membru în Consiliul de Administrație al TVR și consilier la Cancelaria prim-ministrului Victor Ponta.

Revenind la investițiile Guvernelor PSD-ALDE, încă de la început, când a fost făcut bugetul de stat pe 2017, investițiilor le-a fost alocată una din cele mai mici sume din ultimii 12 ani: 34,4 miliarde lei, echivalentul a 4,2% din PIB.

În primele trei luni ale anului, nu s-au făcut însă investiții nici de 4% din suma trecută în buget.

Asta inseamna sa fii nesimtit! Eugen Nicolicea anunta care sunt prioritatile PSD in acest moment: ”Salariile si pensiile! Autostrazile pot sa mai astepte!” was last modified: iulie 7th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close