Ăsta minte de dimineaţă până seara: „Nu mă gândesc la suspendarea preşedintelui; voi face tot ce îmi stă în putinţă să fie stabilitate politică”, zice Dragnea!

205

La cât a minţit în campania electorala şi până în prezent nu te mai poţi uita în gura lui Dragnea… si asta nu din cauza dinţilot. Preşedintele condamnat penal al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea zice el că exclude varianta suspendării din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, chipurile va face tot ce îi stă în putinţă pentru a evita o criză politică în România.

„Nu m-am gândit la suspendare şi nu vreau să mă gândesc la suspendare. Nu vreau să ajungem la suspendare. Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca în România să fie stabilitate politică. Nici nu mă interesează că e Anul Centenar. La anul, România are preşedinţia Consiliului Uniunii Europene”, a afirmat Dragnea la România TV.

Adică el e băiat bun nu ca ăia de la Partidul Naţional Liberal şi Uniunii Salvaţi România, care, a auzit el, vor să facă o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă.

„Eu mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo. Eu cred că există o linie roşie peste care să nu se treacă. S-a trecut când era Victor Ponta prim-ministru. A fost suficient. Eu zic că trebuie să înţeleagă că au fost alegeri în România, este o majoritate solidă care guvernează şi guvernează bine (…) Cine vrea să candideze la anul pentru prezidenţiale să îşi ia voturi pe ceea ce face, nu atacând Guvernul şi nu încercând să înlăture Guvernul României, ales în mod legitim”, a adăugat Liviu Dragnea.

sursa: AGERPRES