Asta o sa-l enerveze pe Basescu: „Daca luni nu il investeste pe Hasotti, cer declansarea suspendarii presedintelui”, ameninta Antonescu

675

„Daca Basescu nu semneaza, luni, investirea lui Puiu Hasotti, voi cere parlamentarilor PNL initierea procedurii de suspendare”, a anuntat Antonescu.

Liderul liberal a mai spus ca luni, la ora 19.00, presedintele il va investi in functie pe Puiu Hasotti.

El a precizat ca Basescu trebuie sa invete sa fie un presedinte care respecta Constitutia, altfel, nu va mai fi presedinte.

„Pentru noi, presedintele tarii nu este capul unei haite de animale, ci este, sau va invata sa fie, sau nu va mai fi presedinte, un presedinte civilizat”, a spus presedintele PNL.

Antonescu a adaugat: „Daca ii plac raporturile de forta, atunci ii spun clar ca nu va primi niciun fel de hartie si luni il va investi pe Puiu Hasotii, si va asigur ca o va face, fara sa comenteze”.

Presedintele PNL a mentionat ca „nu accepta din partea lui Traian Basescu ceea ce altii, din nefericire, au acceptat”, acuzandu-l pe seful statului ca a ajuns sa faca din Romania o tara bananiera.

„Nici noi si nici premierul Ponta nu suntem dispusi sa ii mai permitem lui Basescu injosirea acestor oameni politici”, a precizat Antonescu.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos