Asta spune tot despre PSD! Codrin Ștefănescu a adus un grup de interlopi agresivi, ”manifestanți de profesie”, să-l susțină pe ”daddy” Dragnea la proces!

1441

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost aparat de un grup de interlopi in momentul in care a parasit Curtea Suprema, unde a avut o noua infatisare.  Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a recunoscut ca el i-a adus pe interlopi, sustinand ca acestia sunt „pesedisti vechi”.

„Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat ca aici este vechea echipa de manifestanti de profesie si, la partid fiind, am luat cativa colegi si am venit aici. Suntem alaturi de Liviu Dragnea”, a spus Codrin Stefanescu.

La intrebarea ziaristilor „cine sunt interlopii care il pazesc pe Liviu Dragnea”, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a raspuns ca este vorba de „pesedisti vechi”, luptatori la Revolutie.  „Uitati ce agresivi si isterici sunt astia. Noi am venit cu mai multi fosti luptatori de la Revolutia din 1989″, a mai spus Stefanescu.

Insa cei agresivi au fost tocmai interlopii, potrivit imaginilor inregistrate la fata locului.

Iata-l si pe Codrin Stefanescu, alaturi de interlopi, asteptandu-l pe Liviu Dragnea.

Presedintele PSD a declarat ca nu stie cine sunt cei care l-au aparat.

„Nu stiu cine sunt. Eu am stat in instanta. Nu stiu cine i-a chemat nici pe cei de acum, nici pe cei de dimineata. Nu pot sa plec din cauza dumneavoastra”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Digi24.ro.

Potrivit jurnalistilor aflati la fata locului, interlopii fac parte din clanul Duduienilor.

Foto: Inquam Photos

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos