Asta spune TOTUL despre Grindeanu: a vrut să se joace de-a salvatorul țărișoarei și a promis mari dezvăluiri despre Dragnea, dar iată că sluga s-a întos la stăpân!

458

Jurnalista Ramona Ursu relateaza cum  fostul premier Sorin Grindeanu si-a incalcat o promisiune pe care i-a facut-o, dupa ce au stabilit impreuna o intalnire pentru realizarea unui interviu. „A reactionat exact asa cum banuiam”, mentioneaza jurnalista, informeaza aktual24.ro.

„In 30 iunie, era intr-o vineri, la scurt timp dupa ce Sorin Grindeanu si Victor Viorel s-au jucat putin de-a salvatorii tarisoarei prin Guvern, l-am sunat pe Grindeanu. I-am propus sa facem un interviu. Era pe drum, spre Timisoara, pe undeva. Mi-a marturisit ca vrea sa stea cu familia o perioada, sa se mai linisteasca, dar ca revine in Bucuresti in vreo doua saptamani, pentru ca mai are „inca multa treaba”.

Am discutat cateva minute, nu mult, dar am stabilit impreuna ca luni, 3 iulie, la ora 13.00, sa ne auzim la telefon si sa facem interviul asa, sa nu mai asteptam mai mult, pentru ca, i-am zis eu, el lansase deja mai multe acuzatii la adresa lui Dragnea, promisese mari dezvaluiri, asa ca era un moment numai bun sa vorbeasca mai departe. Asta daca voia sa-l mai creada cineva.

Si a venit ziua de luni, 3 iulie. L-am sunat la ora cu pricina. Nu a raspuns. Nu a raspuns nici la un sms pe care i l-am trimis. A reactionat exact asa cum banuiam, ca un las mincinos. Ca un PSD-ist adevarat, adica.

Sincer, n-am crezut nicio secunda in actele de vitejie ale lui Grindeanu, intotdeauna am spus ca a facut foarte mult rau acestei tari. Si a refuzat sa mai fie sluga lui Dragnea doar atunci cand stapanul i-a luat coltul de paine de la gura.

Acum, iata ca sluga s-a intors la stapan. Si la asta ma asteptam. Grindeanu, despre recenta discutie cu Dragnea: ‘S-au spus foarte multe lucruri. A aratat multa intelegere. Mi-a vorbit despre tinerete si despre tentatii, despre loialitatea fata de partid si despre datoria fata de tara. As zice ca mi-a vorbit parinteste. Sper ca ceea ce s-a intamplat imi va aduce un plus experientei politice, un plus pe care imi doresc sa-l folosesc in continuare in interiorul partidului.’

PS: Pentru interviul cu Sorin Grindeanu imi pregatisem 80 de intrebari. Voi mai scrie o carte, o continuarea la „Noaptea, ca hotii!”, si voi publica acest „interviu” cu Grindeanu exact asa cum trebuie sa fie. Fara nicio explicatie, fara niciun regret fata de tot ce ne-a facut.

PS 2: Am mai vazut vreo doua interviuri date de Grindeanu dupa ce a plecat de la Palatul Victoria. In ele am gasit niste raspunsuri, alunecoase, evident, dar ce nu am gasit au fost intrebarile”, a povestit Ramona Ursu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: aktual24