ATACURILE binomului Dragnea-Tariceanu impotriva lui KOVESI au o EXPLICATIE: „Desi PSD-ALDE au butoanele guvernarii la indemana, societatea ii respinge. In schimb, Kovesi se bucura de o popularitate deranjant de mare pentru ei!”

499

Sociologul Alin Teodorescu a declarat, intr-un interviu pentru Revista 22, ca Laura Codruta Kovesi ar obtine 60% din voturi daca ar candida la Presedintie, acesta fiind motivul pentru care este atacata atat de dur in ultima vreme.

„E o clica foarte bogata, inavutita prin spolierea statului si care are butoanele guvernarii la indemana. Insa societatea ii respinge, nu ii accepta. Basescu are 10-15% grad de incredere. Udrea a avut 5%. Cand s-a dus singura in alegeri n-a facut nimic. Publicul a trantit-o de nu s-a vazut. Daca Laura Codruta Kovesi candideaza la presedintie ia 60%, in stilul ei bolovanos, sibian. E atacata si pentru ca si altii au datele pe care le am eu”, a dezvaluit Teodorescu.

Liderii PSD si ALDE au decis sa infiinteze o comisie de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, in urma dezvaluirilor lui Dan Andronic. Miza reala a comisiei este de a o compromite si apoi de a forta demiterea Laurei Codruta Kovesi, au avertizay lideri din Opozitie si analisti politici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos