Au anuntat CUTREMURUL anului, dar au ramas cu buza umflata! DURERE MARE la Antena 3, numele lui Kovesi nu se regaseste pe lista publicata de ministrul Justitiei!

593

Dezamagire mare la Antena 3, dupa ce ministrul Justitiei a dat publicitatii lista cu persoanele care care au avut acces la arhiva SIPA in perioada 2007-2013. Lista infirma teoriile postului potrivit carora „oameni ai Binomului” au copita dosare pentru a santaja judecatori, scrie aktual24.ro.

Miercuri, Antena 3 jubila. „Ministrul Justitiei va da publicitatii, maine dimineata, la prima ora lista cu persoanele care au intrat in arhiva SIPA. Fiti atenti, va fi cutremur”, anunta Radu Tudor sufocat de nerabdare.

Joi, lista a aparut, insa nu contine niciun nume care ar putea confirma teoriile postului condus de Gadea confrom carora din arhiva ar fi fost sustrase sau copiate dosare pentru pentru ca informatiile sa fie folosite in scopul santajarii judecatorilor. Suparat foc, Adrian Ursu a declarat ca lista este „neinteresanta”.

Dupa desfiintarea arhivei SIPA, un numar de 22 de „vizite” au fost consemnate in 22 procese verbale intocmite „cu ocazia sigilarii/desigilarii spatiilor in care a fost depozitata arhiva”.

Cele 22 procese verbale consemneaza data vizitei, Ordinul ministrului justitiei prin care a fost permis accesul in arhiva, componenta comisiei, semnatura membrilor comisiei, precum si mentiunea „dupa verificarea si inspectarea starii documentelor in vederea desfasurarii pe viitor a lucrarilor comisiei s-a procedat la sigilarea ferestrelor,resigilarea usilor celor doua camere precum si a usii de acces la acestea”, indicandu-se si numarul sigiliului folosit.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos