Au promis ”demnitate si incredere”, in schimb, ne calca in picioare in fiecare zi! Consilier PSD, retinut de politie pentru racolare de minori in scopuri sexuale!

482

Consilierul local de Breaza din partea PSD, Cristian Gheorghe Brotoiu, a fost reținut  joi de polițiștii prahoveni pentru că a întreținu raporturi sexuale cu un minor de 14 ani.

Conform jurnaliștilor locali de Prahova de la Republika News, consilierul local a început relația cu minorul încă din luna aprilie, convingându-l pe acesta să întrețină raporturi sexuale orale.

”În cauză s-a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor existând suspiciunea rezonabilă că bărbatul bănuit ar fi întreținut raporturi sexuale cu un băiat în vârstă de 14 ani”, a declarat inspectorul principal Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Jurnaliștii locali scriu că politicianul de 36 de ani nu ar fi la prima faptă, existând suspiciuni că ar mai fi întreținut raporturi sexuale cu minori.

Politicianul va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arest preventiv, iar primarul din Breaza a anunțat că va fi exclus din PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos