Augustin Lazar a rabufnit la adresa unui reporter Antena 3! „Atacati in fiecare seara institutiile judiciare ale statului!”

399

Procurorul general Augustin Lazar a rabufnit la un moment dat la adresa jurnalistei Antena 3 Roxana Ciuca, care il „mitralia” cu intrebari la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Procurorul general Augustin Lazar a lansat un atac dur joi, in cadrul unei conferinte de presa, la adresa postului fondat de Dan Voiculescu – Antena 3, reprezentat de jurnalista Roxana Ciuca.

Lazar a rabufnit la un moment dat, in contextul intrebarilor adresate de reporterul Antenei 3: „Ati vrea sa faceti presiune politica asupra procurorului general sa isi dea demisia in contextul in care Ministerul Public isi desfasoara activitatea la standarde profesionale?”

„Curtea Constitutionala…”, a incercat sa raspunda Roxana Ciuca.

„Doriti sa faceti… ca am observat ca faceti o campanie de presa impotriva Ministerului Public, in contextul in care dumneavoastra ar trebui sa fiti ingrijorati de valul de violenta si de problemele privind siguranta cetateanului si nu sa atacati in fiecare seara institutiile judiciare ale statului român”, a continuat Lazar.

„Noi nu atacam…”, s-a aparat reporterul Antenei 3.

Sursa: epochtimes-romania

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos