Augustin Lazar, le da peste nas liderilor PSD-ALDE: DNA e o institutie de elita, iar scandalul e produs de anumite canale media care-i avantajeaza pe cei care doresc oprirea luptei anticoruptie!

249

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, ca DNA este o institutie de elita a Ministerului Public, iar scandalul este in jurul institutiei, nu in interiorul acesteia, fiind produs in mod interesat pentru avantajarea celor care doresc oprirea luptei anticoruptie.

„Sugerati dvs. ca exista scandalul in DNA. Scandalul exista in jurul DNA, adica exista un bruiaj, un zgomot mediatic deosebit de interesat care ar vrea sa gaseasca vulnerabilitatile unei institutii de elita a Ministerului Public, vulnerabilitatile si posibilele radicalizari ale unor persoane care sigur ca ar putea sa aiba anumite frustrari in lungul timpului acumulate, insa eu va asigur ca DNA este o structura de elita a Ministerului Public in care UE a investit bani multi. (…) Asa ca scandalul este in jur, este produs nu dezinteresat de anumite canale media. Evident ca avantajeaza pe cei care doresc oprirea luptei anticoruptie”, a declarat Lazar la CSM.

De asemenea, acesta i-a raspuns lui Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca DNA si Ministerul Public sunt sub ancheta.

„Ministerul Public e o institutie puternica ce isi face datoria in conformitate cu legea. Nu ma tem de ce a spus Ministerul Justitiei, alta intrebare”, a spus Augustin Lazar, informeaza aktual24.ro.