Aurelian Badulescu, declaratii halucinante despre bataia cu primarul Mutu, seful PSD Bucuresti: „Am reactionat fara sa ma temperez! Decat sa moara mama…”

436

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca intre el si primarul Gabriel Mutu, a fost de fapt o bataie, in biroul PSD din cadrul Primariei, subliniind ca cel din urma l-a atacat primul, cu o sticla cu apa, atunci cand a ramas fara argumente juridice privind eliminarea lui Badulescu din functie.

„A inceput sa faca presiuni asupra consilierilor generali. Disperat dupa analiza de aseara, le-a zis ca e obligatoriu sa sustina ce vrea dansul. In lipsa argumentelor, a inteles sa arunce asupra mea cu o sticla plina cu apa, lovindu-ma in zona fetei, moment in care a trebuit sa reacționez si m-am aparat. A iesit o incrancenare. Nu vreau sa il fac de ras pe domnul presedinte interimar al organizatiei Bucuresti.L-am rugat sa trecem ziua de azi, sa analizam statutul, sa nu ne facem de ras. A continuat cu presiunil…In fata lipsei de argument juridic, acesta a inteles sa arunce asupra mea cu o sticla plina cu apa, lovindu-ma in zona fetei, am reactionat fara sa ma mai temperez si m-am aparat. A iesit o incrancenare din care fiecare a inteles ce a inteles”, a declarat Aurelian Badulescu la Romania TV.

La intrebarea „V-ati batut?”, Badulescu a raspuns sec: „Pe romaneste, da!”. „M-am ridicat de la masa si pe principiul ”decit SA MOARA MAMA, MAI BINE SA MOARA MA-SA”, m-am napustit asupra lui peste masa, au sarit consilierii intre noi, s-au suit peste mese, ca eu nu sunt de tinut, desi am slabit si cam asta a fost tot”.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6 si presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, au fost protagonistii unui scandal care se pare ca s-a lasat si cu lovituri in biroul PSD din cadrul Primariei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agentii Politiei Locale.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de catre PSD pentru Aurelian Badulescu. Gabriel Mutu a cerut in CGMB de joi sa fie introdusa pe ordinea de zi a sedintei proiect de hotarare ce prevede destituirea lui Aurelian Badulescu din functia de viceprimar al Capitalei.

Cu toate acestea, proiectul privind revocarea lui Aurelian Badulescu din functia de viceprimar nu a fost introdus pe ordinea suplimentara a sedintei CGMB de joi, pe motiv ca nu are raport de specialitate. Proiectul a fost propus dupa ce, miercuri, PSD Bucuresti i-a retras sprijinul politic lui Badulescu.