Aurelian Badulescu vrea sa-i bage la puscarie pe Dragnea si pe Sorina Pintea:! „Fac plangere penala”

134

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat, luni, dupa audierea de la Parchetul General, ca-i va face plangere penala ministrului Sanatatii Sorina Pintea, care „si-a permis sa duca in spatiul public o discutie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucurestiului”.

„In cursul zilei de astazi, urmeaza sa intrunesc Comisia pentru utilitati a Municipiului Bucuresti si inteleg sa-i fac plangere penala ministrului Sanatatii, care si-a permis sa duca in spatiul public o discutie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucurestiului.

Este una dintre actiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea, binom care prin orice mijloace incearca sa recidiveze prin aceeasi metoda cu care au facut si la Maternitatea Giulesti.

Cred ca, daca analizati spectacolul oferit si ceea ce in contradictoriu a spus ministrul Sanatatii, veti intelege ca de aceasta data Directia de Sanatate Publica, pentru ca nu degeaba i s-a facut rau acelei femei, ci pentru ca se faceau presiuni asupra ei, practic transmite acest mesaj. Este sau nu este o actiune concertata in ceea ce priveste tot si intru toate ce privesc pe Gabriela Firea? Este sau nu este disperarea unui om de a-si rezolva o anumita problema? „, a declarat Aurelian Badulescu.

Viceprimarul Capitalei a refuzat sa precizeze care sunt infractiunile exacte pentru care o acuza pe Sorina Pintea.

Ministrul Sanatatii a anuntat ca a cerut o ancheta despre modul in care Apa Nova a comunicat cetatenilor privind calitatea apei, in conditiile in care DSP a anuntat, vineri, ca patru probe de apa luate din Capitala demonstreaza ca nivelul de clor este mai mare de cinci ori fata de limita admisa. Apa Nova a informat joi dimineata ca rezultatele analizelor efectuate reconfirma si atesta potabilitatea apei distribuita de companie consumatorilor. Inainte de asta, Ministerul Sanatatii a recomandat bucurestenilor sa nu foloseasca apa din reteaua publica, scrie Aktual24.