Autoritatea lui ”daddy” Dragnea s-a dus pe apa sambetei! Grindeanu, mesaj catre colegii din PSD: ”Nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate”

Premierul Sorin Grindeanu a postat un scurt mesaj pe pagina sa de Facebook, multumind pesedistilor care l-au sustinut si spunandu-le membrilor PSD sa nu le fie frica si sa fie „de partea buna”, scrie HotNews.ro.

„Le multumesc primarilor si membrilor PSD care m-au sustinut, dar si romanilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forta Partidului Social Democrat a stat si sta in sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie.

Tuturor membrilor acestui partid, le spun: sa nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare!”, scrie premierul ramas fara sprijinul politic al coalitiei majoritare.

Autoritatea lui ”daddy” Dragnea s-a dus pe apa sambetei! Grindeanu, mesaj catre colegii din PSD: ”Nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate” was last modified: iunie 15th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre